Premiile excelentei in industria hoteliera, a turismului si ospitalitatii din Romania
28 MAI 2024 • JW MARRIOTT HOTEL
INSCRIE-TE ACUM

TOPHOTEL AWARDS

Gala TopHotel Awards vine ca o recunoastere a muncii si a eforturilor pe care industria hoteliera, a turismului si a ospitalitatii din Romania le depune zi de zi. Pe 28 mai, celebram performanta si investitiile in industria ospitalitatii, dar si echipele si persoanele care au inspirat si au perseverat in ultimul an.

PROPUNERI IN COMPETITIA TOPHOTEL AWARDS 2024

Procesul de jurizare se desfasoara dupa urmatorul program:

INSCRIEREA IN COMPETITIE (31 ianuarie – 17 martie)

Investitori, hoteluri, restaurante, agentii de turism, clienti si furnizori sunt invitati sa trimita propunerile de proiecte prin completarea online a formularului de inscriere. Inscrierea in competitie se poate realiza GRATUIT pana la data de 17 martie.

ANUNTAREA NOMINALIZARILOR (17 aprilie)

Nominalizatii care respecta cerintele pentru participarea in competitia TopHotel Awards vor fi afisati pe site la data de 17 aprilie.

VOTUL ONLINE (17 aprilie – 10 mai)

Votul online este exprimat nominal, accesand site-ul evenimentului in perioada 17 aprilie – 10 mai. Fiecare persoana poate vota doar o singura data.

VOTUL JURIULUI (17 aprilie – 10 mai)

In aceasta perioada va avea loc votul juriului, realizat de comisia de jurizare pe fiecare sectiune.

EVALUAREA TIP MYSTERY SHOPPING A LOCATIILOR NOMINALIZATE (17 aprilie – 10 mai)

In aceasta perioada va avea loc vizitarea si evaluarea tip mystery shopping a locatiilor nominalizate de catre reprezentantii companiei 4Service.

GALA DE PREMIERE TOPHOTEL AWARDS (28 mai)

Aflata la cea de-a 11-a editie, Gala va avea loc pe 28 mai, incepand cu ora 19.00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

INSCRIEREA IN COMPETITIE

TopHotel Awards propune o serie de categorii, adaptata la schimbarile constante din industrie. Inainte de a face inscrierea, va rugam sa cititi cu atentie descrierea categoriei si sa completati formularul cu informatii care sa motiveze de ce propunerea respectiva se incadreaza in categoria aleasa.

LIMITA LA INSCRIERE

O propunere poate fi inscrisa o singura data fie in categoria Business & Conference Hotels, fie in categoria Leisure. In restul categoriilor, aceeasi propunere poate fi trimisa in maximum 3 subcategorii. In cazul in care aceasta limita este depasita, organizatorul isi rezerva dreptul de a elimina inscrierile suplimentare sau de a cere participantului sa faca o alegere in termenul specificat.

NOMINALIZARILE

O propunere devine nominalizare daca se incadreaza in categoria aleasa si respecta cerintele acesteia. Organizatorul isi rezerva dreptul de a lua in calcul criterii suplimentare pentru selectia nominalizatilor si de asemenea sa recomande mutarea proiectului in alta categorie, daca aceasta este mai potrivita.

PROCESUL DE JURIZARE

Nominalizarile la TopHotel Awards 2024 vor fi jurizate de un grup mare de experti si lideri in industria hoteliera, a turismului si ospitalitatii si de publicul larg, care poate vota inscrierile preferate. Rezultatul final va fi obtinut din media voturilor acordate de public si voturile jurati.

Aditional, jurizarea categoriilor destinate hotelurilor va include informatii oferite de platforma TrustYou. Astfel, asiguram o analiza cuprinzatoare si obiectiva a performantelor hotelurilor participante.

Totodata, anumite categorii vor fi supuse evaluarii tip mystery shopping, realizata de catre reprezentantii companiei 4Service. Acestia vor analiza fiecare aspect al experientei lor in locatiile nominalizate, incepand de la primul contact cu personalul si pana la finalizarea tranzactiei sau a serviciului.

CONFIDENTIALITATE

Atat in procesul de inscreiere, cat si in procesul de jurizare si definitivare a premiilor, organizatorul se angajeaza sa asigure confidentialitatea informatiilor primite si a rezultatelor votarii. Calificativele obtinute nu vor fi facute publice.

Categorii

BUSINESS & CONFERENCE HOTELS

LEISURE

HOTEL INVESTMENT

TOURISM

BUSINESS AND PROFESSIONAL EXCELLENCE

  • Host-Age